Selecteer een pagina

Reacties

Onderstaand treft u een aantal reacties aan op de reeds door ons gerealiseerde projecten.

Bij ons een mooie muur met toegangsdeur op de zolder geplaatst en voor op de slaapkamer een bed, 2 nachtjes en dressoir van steigerhout gemaakt. Fijn contact, Robbie begrijpt precies wat je wilt en een prachtig eindresultaat!

Claudia Stoops

“BBT is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Harde werker, heel secuur, denkt mee, gebruikt kwaliteitsmaterialen, zoekt naar oplossingen, niets te veel, komt afspraken na en de afwerking is top! Echt een aanrader !”

Eric en Miranda

“Dank Robbie voor het aftimmeren van onze zolder. We zijn super blij met het resultaat. We vonden het erg fijn dat je goed met ons hebt meegedacht over het ontwerp en uitvoering van de werkzaamheden.”
Joep van Hemert

“Ik ben altijd erg tevreden over hetgeen Robbie aanpakt. Ik waardeer zijn grote kundigheid.
Het wordt altijd correct en naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd.”

Anoniem

“BBT is een enorm fijn bedrijf om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact klopt alles. Robbie komt zeer vakkundig over en snapt wat de klant wil. Heel fijn is dat hij de afspraken nakomt en dit is helaas niet bij alle bedrijven zo. Duidelijke offerte gekregen met een faire prijs. Alles wordt zeer vakkundig en netjes gemaakt. Ze werken keurig en zijn prettig in de omgang en staan open voor een dialoog met de klant. Kormtom een aanrader om met BBT in zee te gaan. Wij raden dan ook iedereen BBT aan. Belangrijk hierin, ze leveren vakwerk en komen afspraken na”

Robin en Danielle

“Erg blij zijn we met de resultaten van de renovatie van ons dakkapel/knieschotten en verbouwing van onze badkamer, uitgevoerd door Robbie (en zijn collega’s). Stuk voor stuk vakkundige mensen die netjes hun werk afleveren en daarnaast ook nog eens gezellig en vriendelijk in de omgang zijn. Robbie heeft ons van begin af aan ook goed mee begeleid en geholpen. Hij denkt met je mee, geeft tips en oplossingen waar we ook zeker wat aan hebben gehad! Verbouwing is ook nog eens snel gegaan en vlot verlopen, dus wat willen we nog meer!”

 

Arjan en Sandra

Heeft bij ons een mooi plafond gemaakt samen met Tjeerd! Vakmannen en keurig op tijd!

Bas Vriens

“Wat we heel fijn vonden is dat Robbie actief met je meedenkt. Hij heeft inzicht in zowel alle bouwtechnische aspecten als in praktische zaken. Ook voert hij een groot deel van de werkzaamheden zelf uit. Het resultaat is dan ook heel mooi geworden!”
Hylke Annema

“Bergmans Bouw- en Timmerwerken heeft prima werk geleverd. De werkzaamheden waren netjes op elkaar afgestemd: van het opmeten en doorspreken van de plannen, tot het bestellen van de container, het storten van de fundering, de metselwerkzaamheden en het plaatsen van de nieuwe poort. De mannen waren altijd keurig op tijd, ze werkten netjes, er was geen sprake van harde muziek tijdens het werk, de bouwplek werd ’s avonds ook altijd keurig achtergelaten en er kon flexibel worden ingespeeld op een late wijziging in het bouwplan.”

Anoniem

“Robbie werkt netjes. Komt afspraken na. Als er weer verbouwd moet worden weten we waar we moeten zijn. Topper! “
Peter en Simone Massuger

“Wij zijn heel blij met het eindresultaat van de badkamer en toiletruimte dat Robbie en zijn partners bij ons hebben weten te realiseren. Als echte vakmannen werd over ieder detail mee nagedacht en is alles tot in de puntjes netjes verzorgd”

 

Bouke en Ciske

“Onlangs hebben we onze woning flink laten verbouwen door Robbie en daar waren we zeeer tevreden over. Grote pluspunt van Robbie is dat hij goed communiceert, snel reageert en altijd bereikbaar is voor je. Hij was ook altijd zelf op de bouwplaats aanwezig, waardoor de lijntjes heel kort bleven. Erg prettig was dat: Robbie denkt mee, zoekt oplossingen en adviseert (waarbij hij het financiele aspect niet uit het oog verliest). Hij is rustig, behulpzaam en houdt de bouwplaats steeds opgeruimd. En het resultaat is prachtig geworden! We kunnen hem van harte aanbevelen”

 

Saskia en Ivo

“Na prettig telefonisch contact met Robbie, afspraak gemaakt om eens te kijken of onze wensen ook gerealiseerd konden worden in de nieuwe badkamer. Robbie denkt mee over de juiste oplossingen en oppert ook ideeen over hoe hij het zou doen. Dit was zeer prettig en al snel waren we het eens over hoe het eruit moest komen te zien.

Robbie is elke dag ruim op tijd aanwezig om zijn werk uit te voeren en houd je ook op de hoogte van wat er allemaal gaat gebeuren.

Al met al een hele fijne ervaring gehad en het eindresultaat is fantastisch. Werkt netjes en secuur en laat geen rotzooi achter. Zeker een aanrader!

Zeker niet de laatste keer dat Robbie bij ons iets gemaakt heeft.”

Fam. Diepens (Tilburg)

“De beste in zijn vak, een echte vakman”

Eric Swinkels

“Al veel jaren heeft Robbie Bergmans bij mij in huis, en onlangs in de tuin, werkzaamheden verricht naar volle tevredenheid. Robbie is allereerst een echte vakman met veel ervaring en een man van zijn woord. Daarnaast is hij ook nog erg vriendelijk en rustig.

Kortom: ik beveel hem van harte aan.”

Andrea Saes

“Wij zijn heel tevreden over hoe de verbouwing is verlopen. Er werd volgens planning gewerkt en met kwaliteit geleverd, betrouwbaar, flexibel, meedenkend en oplossingsgericht en er wordt eerlijk advies gegeven. De indruk was al goed tijdens de offerte fase en die goede indruk is gebleven tijdens de uitvoer en oplevering”

 

Anoniem

Neem contact met ons op

14 + 11 =

06 - 413 800 33

info@bbtoisterwijk.nl